Seniorit

SENIORILIIKUNTA HIPASSA

Liikunta lisää energiaa arkeen ja auttaa jaksamaan!

Seniorituntimme on suunniteltu niin, että kaikki pysyvät mukana, lähtötasosta riippumatta. Liikunta ennaltaehkäisee vammoja ja vähentää loukkaantumisriskejä. Harjoittelu ylläpitää liikuntakykyä ja koordinaatiota, tasapainoa, lihaskuntoa ja voimaa. Näille tunneille ilmoittaudutaan kaudeksi, ilmoittautua voi linkistä sivun alaosassa tai soittamalla meille.

Liikkuminen yhdessä muiden kanssa motivoi eteenpäin ja ryhmässä kaikista pidetään huolta.

Kuntoilun aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Jos haluat voit myös harjoitella itsenäisesti kuntosalilla. Hipan ryhmäliikuntatunneista monet sopivat senioreille. Tunneilla voit tehdä liikkeitä omaan kuntosi mukaan ja ohjaajamme antavat vaihtoehtoja, jos jokin rajoittaa liikkeiden tekemistä.

Senioriliikunnasta pääset nauttimaan muita edullisemmin, hinnastosta näet ryhmäliikunnan ja kuntosalin hintamme ja ajankohdat näet viikko-ohjelmasta.

Tule nauttimaan liikunnasta kanssamme! 

Myös Tampereen kaupunki järjestää Hipassa senioreiden liikuntaryhmiä, joihin ilmoittaudutaan Tampereen kaupungin järjestelmän kautta. Liikuntaryhmien tarkemmat kuvaukset löydät Tampereen kaupungin sivuilta.