PT

Personal Trainerimme auttavat!

Personal trainer tuotteet:

PT 55
 (yhden valmennustapaamisen kesto 55 minuuttia)

PT 30 (yhden valmennustapaamisen kesto 30 minuuttia). PT 30 min on helppo starttipaketti ensimmäistä kertaa valmennuspalveluita ostavalle asiakkaalle.

PT DUO (yhden valmennustapaamisen kesto 55 minuuttia, kaksi henkilöä kerrallaan)


PT PIENRYHMÄT (yhden valmennustapaamisen kesto 55 minuuttia/kerta). Sisältää 10 harjoituskertaa. Jaksotus yksi kerta viikkoon) Ryhmän minimikoko 4 henkilöä ja maksimi 10 henkilöä. Ryhmien tavoitteet ja teemoitus voidaan räätälöidä ryhmän mukaan. Kysy lisää!
 

Tuotteiden hinnat:

PT 55

1 x PT 55                  80€
3 x PT 55                  240€
10 x PT 55                750€
20 x PT 55                1400€
PT 30
1 x PT 30                  50€
3 x PT 30                  140€
10 x PT 30                425€
 
PT DUO
1 x PT DUO               115 €
3 x PT DUO               320€
10 x PT DUO             1000€
20 x PT DUO             1900€
 
Hei!
Aleksi täällä. Olen nyt syksystä lähtien aloittanut personal trainerina Poltteella ja pääasiassa työskentelen Hipalla Leinolan toimipisteellä. Olen koulutettu ja lisensoitu personal trainer ja ja hyvinvointi sekä treenaaminen ovat olleet itselle lapsesta asti intohimon asioita. Monipuolinen liikkuminen ja muun muassa kuntosaliympäristö ovat siis itselleni tuttuja niin työn puolesta kuin vapaa-ajaltakin.

Valmennuksissa otan aina asiakkaan yksilönä vastaan. Pyrin kartoittamaan ja siten huomioimaan asiakkaan tarpeet mahdollisimman hyvin, jotta asiakkaan kanssa asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman sujuvasti. Tavoitteiden toteutuminen vaatii tietenkin paljon omaa työtä ja ponnisteluja, mutta minä valmentajana otan vastuun kaikesta suunnittelusta, jotta sinun ei tarvitse kuin toteuttaa. 

Valmentajana olen motivoiva. Tärkein prioriteetti minulle on se, että motivaatio säilyy, jotta liikkuminen ja aktiivinen elämä olisi jatkuvaa. Pyrin myös olemaan mahdollisimman kannustava ja selkeä. Olen myös rento ja huumorintajuinen, mutta samalla vaadin asiakkaaltani paljon. Mottoni onkin: "tehdään asiat tosissaan, mutta ei liian vakavasti".

Jos kaipaat apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, tai haluat saada lisäboostia omaan treenaamiseen, ole yhteydessä. Suunnittellaan yhdessä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva valmennus. Olen varma, että yhdessä saavutamme varmasti asetetut tavoitteet.