TaitoHippa

 
 
TaitoHippa on kurssimuotoinen eri liikuntalajeihin perustuva erityislasten ja nuorten tarpeisiin suunniteltu tunti.  Kurssi kestää 6 viikkoa, jonka aikana tutustutaan sirkuksen, temppuilun ja tanssin maailmaan. Jokaisella tunnilla on paikalla kaksi ohjaajaa sekä omat avustajat tai vanhemmat saavat osallistua tarvittaessa tuntiin oppilaan kanssa.
Jokaisella tunnilla harjoitellaan perusliikkumistaitoja sekä syvennytään tarkemmin tunnin pääaiheeseen. Tunnilla pidetään hauskaa, leikitään ja annetaan oppilaan itse toteuttaa liikkumistaitoja omien kykyjen mukaan.
 
Tunti on tarkoitettu lapsille ja nuorille, joilla on eri asteisia liikkumisvaikeuksia. Tunti soveltuu myös lapsille joilla on motorisia- toimintakyvyn-, hahmottamisen-, tai tasapaino haasteita ja tarvitsee erityistä tukea. Emme valitettavasti pysty ottamaan tunneille pyörätuoleja tarvitsevia lapsia.
 
Tunnit järjestetään Perheliikuntakeskus Hipalla torstaisin klo.18:30-19:15. Ohjaajina toimii Tanja Ylinen lähihoitaja, liikunnan valmentaja, lastenliikuntavastaava sekä Ronja Vilponen sairaanhoitaja opiskelija ja sirkusohjaaja.
 
Kurssi alkaa 5.9.
Mukaan lapsi tarvitsee sisäliikuntavarusteet, sisäjalkineita ei tarvita.
 
Hinta: 68e
TaitoHippa
Ohjaamassa Ronja,Tanja
Seuraava kerta To 05.09 18:30
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä