VapaaHippa

VapaaHippa ja KesäTunnit!!

VapaaHippa on kaikkien salien ja välineiden vapaata käyttöä niiden ollessa vapaana. Pääset kokeilemaan eri liikuntamuotoja ja temmeltämään vapaasti, aukioloaikojemme puitteissa. VapaaHipan lisäksi tarjolla on (25.6. alkaen) KesäTunteja lapsille, nämä tunnit ovat ohjattuja. Haluamme VapaaHippa vuoroilla ja KesäTunneilla tukea perheiden aktiivista liikunnallista yhdessäoloa. Ota mukaan iloinen mieli ja vietä aikaa perheen kanssa!

VapaaHipassa kaikki alle 18-vuotiaat ovat vanhemman vastuulla. Alle 12-vuotiasta lasta ei saa jättää Hippaan valvomatta. Mukana olevan valvojan (yli 18v) ei tarvitse maksaa VapaaHippamaksua.

VapaaHippa ajat näkyvät Viikko-ohjelma kalenterissa merkittynä harmaalla värillä. Jos sinulla on jotakin kysyttävää, niin soita toki meille ja autamme! (Hippa 044 0300855)  VapaaHipassa ei ole Hipan toimesta valvontaa, eikä se sisällä vakuutusta. 

 

HUOM!!!  Nyt tarjoamme siis ohjattua toimintaa samaan hintaan VapaaHipan kanssa. Eli juhannuksen jälkeen elokuun alkuun asti:

Maanantaisin klo.17:00-17:45   Tempputunti (4-6v.)

Maanantaisin klo.18:00-18:45  Parkourtunti  (7-12v.)

Tiistaisin klo. 17:00-17:45  Vanhempi/Lapsi Tempputunti  (2-3v.)

Ohjatuille tunneille pääsee kertamaksulla ja ilmoittautua ei tarvitse etukäteen. Tunnit ovat teeman mukaista, iloista liikkumista eikä tarvitse sitoutua. Käytä tilaisuus ja tule mukaan liikkumaan edullisella kesähinnallamme!

 

HINTA: 

alle 3 vuotiaat  6 €

yli 3 vuotiaat  8€

KESÄTARJOUS VAPAAHIPPAAN ja OHJATUILLE TUNNEILLE -50% (19.8. asti voimassa),  Tervetuloa liikkumaan!!