Tatu yhteistyö

 

Uimaseura TATU ja HIPPA tekevät yhteistyötä!!

Tänä syksynä järjestämme yhteistyössä kaksi ryhmää Puuharyhmän ja Temppukoulun. Näin haluamme palvella vanhempia ja lapsia sekä tarjota riemukkaita liikuntatuokioita!

Alla ryhmien kuvaukset, tulethan mukaan!

Puuharyhmä

Ryhmä on suunnattu 4-7 vuotiaille lapsille, sekä heidän vanhemmilleen, yhdistettyä puuhaa vedessä ja maalla. Puuharyhmä on sekoitus uinti TaTU:n Lapsi-vanhempiryhmistä ja Liikuntakeskus Hipan Nallepainista. Ryhmässä edetään leikin kautta. Ohjaaja eriyttää tarvittaessa toimintaa, joten ryhmään sisäiset tasoerot eivät haittaa. Lapset ja vanhemmat touhuavat turvallisesti yhdessä. Naurupyrskähdykset, yhdessä touhuaminen ja pienet onnistumiset uusissa haasteissa tuovat iloa kaikille perheille sopivaan liikuntaharrastukseen. Ryhmässä harjoitellaan veteen puhaltamista, kasvojen laittamista veteen, sukeltamista, reunalta hyppäämistä, kelluntoja, liukuja, tasapainoa, nopeutta, ketteryyttä ja voimaa. Ryhmässä toimiminen ja yhteistyökyky on myös keskeisenä teemana tuntien aikana.

Uinti tunti on maanantaisin klo 16:30 – 17:00 Tampereen Portilla ja

Nallepaini Perjantaisin klo 16:45 – 17:30 Liikuntakeskus Hipassa

Puuharyhmään voit ilmoittautua TÄSTÄ.

 

Temppukoulu

Ryhmä on suunnattu 7-10 vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida vähintään 25 metriä. Temppukoulu on sekoitus TaTU: uimarikoulua ja Liikuntakeskus Hipan parkouria. Parkour on laji, jossa pyritään sulavaan ja nopeaan liikkumiseen paikasta toiseen. Aloittelijat ja edistyneemmät lapset voivat harjoitella tunnilla samaan aikaan. Tunneilla harjoitellaan parkourin ja uinnin peruselementtejä, hypitään, ohitetaan ja ylitetään esteitä sekä harjoitellaan akrobatiaa, sekä kuivalla maalla että vedessä. Temppukoulu kehittää tasapainoa, liikkuvuutta, voimaa, tarkkuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa sekä kasvattaa itseluottamusta.

Uintitunti on Sunnuntaisin klo 12:30 – 13:15 tai 13:20 – 14:05 Tampereen portilla ja

Parkour Keskiviikkoisin klo 18:30 – 19:15 Liikuntakeskus Hipassa.

Temppukouluun (klo.12:30) voit ilmoittautua TÄSTÄ.

Temppukouluun (klo.13:20) voit ilmoittautua TÄSTÄ.