Hipan Syyslomaleirit 2019

Syysloman parasta tekemistä!

 

HIPASSA on menoa ja meininkiä! Syyslomalla järjestämme taas aktiivista ja liikunnallista leiritoimintaa. Lasten hymyilevät suut ja innokkaina loistavat silmät ovat ilo. Lapset viettävät viikon liikkuen, juosten, kiiveten, ryömien ja hyppien sekä touhuten monipuolisesti. Luvassa on ohjatusti parkouria, akroa, sirkusta, pelejä ja leikkejä lasten omia toiveita kuunnellen. Kun lapset viihtyvät, myös aikuiset voivat nauttia ajastaan.

Syyslomalla on tarjolla 3  päivän leirejä!

Leireillä liikutaan aktiivisesti ulkona ja sisällä. Mukaan voi tulla kaverin kanssa ja leiriltä voi löytää myös uusia kavereita!! Leireillä noudatamme Hipan pelisääntöjä, kunnioitamme hyviä käytöstapoja ja kannustamme hyvään ryhmähenkeen, jotta jokaisella lapsella olisi leiriviikolla viihtyisä ja turvallinen olo. Leiripäivät alkavat aamulla klo 9:00 ja päättyvät iltapäivällä klo 16:00.

Sporttileiri 3 pv (suositusikä 5-12v.) 14.-16.10.  Hinta 125€.

Parkourleiri 3 pv (suositusikä 7-15v.) 14.-16.10. Hinta 125€.

Hinta sisältää ohjauksen lisäksi lounaan.

Ilmoittautua voit suoraan alla olevista linkeistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat varauksesta vahvistuksen. Paikka on varattu vasta, kun se on maksettu. Ennen leiriä lähetämme leiriläisille infokirjeen ja ohjeita, laita siis tietoihin sähköpostiosoite.

HOX HOX!!

 Sisarus alennus on seuraavista sisaruksista -10%.

Ja jos lapsi on jo Hipan kausitunneilla, hän saa 20% alennuksen leirin hinnasta!!