Hipan Hiihtolomaleirit 2020

Hiihtoloman parasta tekemistä!

 

HIPASSA on menoa ja meininkiä! Hiihtolomalla järjestämme taas aktiivista ja liikunnallista leiritoimintaa. Lasten hymyilevät suut ja innokkaina loistavat silmät ovat ilo. Lapset viettävät viikon liikkuen, juosten, kiiveten, ryömien ja hyppien sekä touhuten monipuolisesti. Luvassa on ohjatusti parkouria, akroa, sirkusta, pelejä ja leikkejä lasten omia toiveita kuunnellen. Kun lapset viihtyvät, myös aikuiset voivat nauttia ajastaan.

Hiihtolomalla on tarjolla 3 päivän PARKOUR & TYTTÖPOWER (Akro, Sirkus, Cheer, Dance mix) leirit. Leiriläiset jaetaan yli ja alle 7 vuotiaiden ryhmiin.

Leireillä liikutaan aktiivisesti ulkona ja sisällä. Mukaan voi tulla kaverin kanssa ja leiriltä voi löytää myös uusia kavereita!! Leireillä noudatamme Hipan pelisääntöjä, kunnioitamme hyviä käytöstapoja ja kannustamme hyvään ryhmähenkeen, jotta jokaisella lapsella olisi leiriviikolla viihtyisä ja turvallinen olo. Leiripäivät alkavat aamulla klo 9:00 ja päättyvät iltapäivällä klo 16:00.

3 pv leirit 24.-26.2.  Hinta 125€.

Hinta sisältää ohjauksen lisäksi lounaan.

Ilmoittautua voit suoraan alla olevista linkeistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat varauksesta vahvistuksen. Paikka on varattu vasta, kun se on maksettu. Ennen leiriä lähetämme leiriläisille infokirjeen ja ohjeita, laita siis tietoihin sähköpostiosoite.

HOX HOX!!

 Sisarus alennus on seuraavista sisaruksista -10%.

 
HiihtolomaHippa - 5pv

Tästä varaat paikan koko viikoksi; maanantai-perjantai.
Hiihtoloma (3pv parkour)
Ikäsuositus 5-15v.
Seuraava kerta Ma 24.02 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Hiihtoloma (3pv tyttöpower)
Ikäsuositus 5-15v.
Seuraava kerta Ma 24.02 09:00
YläSalissa
Varaa paikkasi tästä